Give and take

2010-09-30 - 22:44:50
Finns inte tillräckligt med ord, jag kanske överdriver..
Lämnar bloggen tills imorgon

Party på en onsdag

2010-09-30 - 22:01:24
Fördelar                                           Nackdelar
Sjukt otippad kväll                                3,5 timmes sömn
Riktigt roligt                                         Sliten torsdag
Nya människor                                      Dryg hemresa
Humor & skratt                                                            
AD                                                                
Slippa Bålsta                                                             




Som ni ser så vinner fördelarna!! ;)

Gårdagen i en sång

2010-09-30 - 19:50:10

brååååådis

2010-09-29 - 18:55:07
Hej, nu sitter jag och kastar i mig köttfärssås, ska springa till Lina!
Vi ska till storstaden och ta oss en öl på något mysigt ställe kanske träffa upp lite roligt folk. Känner mig sjukt stressad, ska kasta i mig det sista nu sen springer jag............. ! Heippa!

GO HUGO & PAOW

2010-09-28 - 02:51:43




Hugo och Paows version är fan bättre drag i och mycket mer i min smak!

Familjen Jones

2010-09-28 - 02:39:49
Haha hyrde filmen "Family Jones" idag, haha alltså sjukt liv? Få betalt för att få alla de nyaste grejerna, bo med en fejkfamilj och få folk avundsjuka på det man har så dem själva ska köpa det? Haha undra om man hade bangat, eller snarare hur länge man hade orkat. Att hela tiden leva som någon annan och ljuga för alla i ens närvaro, och inte tala på att bo med ens familj som inte ens är ens familj?! Haha! Men jävlar vad L Y X dem lever i, Hmm.. Svårt läge ;)

Lina gick nyss härifrån, vi drack te och satt mest och snacka om allt från himmel och jord.Trevligt avslut på en ganska torr måndag. Annars har jag iofs träffat fia en snabbis och Kira söta lilla hund! Också mysigt! Nej nu ska jag ta Linas råd och gå och lägga mig. Hon som ska upp så "tidigt" imorgon behövde sova (14.30! haha).

Sunday

2010-09-28 - 02:33:07
I Söndags: trött, sliten, irriterad. Men den avslutades bra så resten lämnar jag utanför bloggen. Slutade upp med att jag och Marcelo åkte hem till Jocke ute i Stigsbergs, hade köpt med oss massa gott :D Chips, cheeseballs, kladdkaka dip och Cola ;) Även hyrt två filmer Kick Ass och From Paris with love. Kick ass va fan rolig haha skön unge iaf! klockren! Sedan fick vi sällskap av Jim och Luca mitt i andra filmen så den såg vi inte klart utan kollade massa "roliga" och roliga klipp på youtube/exxistens typ gjorde inte mig något då jag sett den innan. Sen fick vi skjuts hem. Och fan vad bra jag sov! Helvete, har inte sovit ut på över en vecka, så det behövdes!

Lördagen i bilder

2010-09-28 - 02:18:44































Det var en trevlig, rolig, mysig lördag :)

GRATTIS MICKIS & SOFIA

2010-09-25 - 16:13:57




Jag suger!

2010-09-25 - 16:07:47
Jag citerar -"Nu ska jag fan uppdatera minst en gång per dag, så den här bloggen i alla fall håller i sig"

STORT SKRATT ÅT MIG! Men men, idag har jag jobbat fick hoppa in för Eva som inte kunde jobba, hon är sjuk rätt ofta men det gör inget mer pengar för moi! ;)

Igår va vi och firade mickis, jag ahr nog aldrig stressat så mycket i hela mitt liv haha!
Vi sprang fram och tillbaka ut och in i affärer för att köpa det sista, tog bilen till krägga för att hämta dricka, för att åka tillbaka till bålsta lämna den för att sedan hinna med bussen tillbaka till krägga haha! Låt mig tillägga att jag och Pillan han göra oss iordning på ca 13 min inkl. springtiden till bussen!! GO OSS!! Vi var iaf hemma hos Mickis föräldrar därute för att äta lite tårta och säga grattis, kvällen avslutades med taxi till jakan där vi hamnade på MP. Tågen krånglade så mycket igår så vi orkade inte åka till stan!

Ikväll blir det Middag, bowling till Sofias ära och fest med dem bästa därefter! Dokumentation av kvällen ska ske, så de får ni se imorgon! Fy mig, lite bilder!

Har även shoppat lite också, vad visar jag sen :)
Nu ska jag städa innan Bea och Fia kommer PUSS


 

Jobb imorgon!

2010-09-22 - 02:11:26
Kul! Känns som jag inte har jobbat på evigheter, ska faktiskt bli skönt!
Har känt mig så rastlös om dagarna då jag inte jobbat, som om jag inte gör någon nytta i livet (kanske överdriver, men känslan är fan inte kul, haha). Och ett stooort plus är att jag ska jobba med hjärtisen på jobbet imorgon, jag och Ida - dreamteam! KPK för i helvete!!!

Ska snart dra mig mot sängen, har lite ouppklarade affärer först :) Puss!


Den enda bilden på oss två?! Nya bilder bör tillämpas till samlingen snarast!
får jag bara tillägga en anmärkning på längdskillnaden ;)

VILL HA, SKA HA!

2010-09-22 - 02:00:58

Fan vad jag vill börja dansa igen!

2010-09-21 - 16:47:15




Jag glömde!

2010-09-21 - 16:43:22
Jag glömde att jag hade påbörjat en blogg igår haha! Därav inget inlägg..
Men men inte hänt nå speciellt, igår var en dag som innebärde fika med malin, te med lina och ida kom hem och sofia kom. Sedan kom även Jocke och gjorde oss sällskap. vi lagade korvstroganoff och chokladpudding Mumma!
kvällen avslutades med ett besök hos Zäta och sedan en film och macka i sängen! God som fan var den!

Nu sitter jag hemma ska väl snart klä på mig och dra upp till Skörby, sitt barnvakt ska jag göra. Har lovat att vi ska baka chokladbollar. Mamma skrattade när hon hörde vad jag lovar att sa Lycka till!! Hmm.. ska jag bli orolig att köket kommer att vara brunt efter all kakao, eller kommer skitungen bara göra fel. jag och mitt tålamod HAHA!

Nej ska nu kollade sista på Top Model sen bege mig!

Går till sängs i frustration..

2010-09-20 - 02:55:09


Frustration och oförståelse

2010-09-20 - 01:55:24
Hur fan tänker och resonerar Sveriges befolkning?!
Jag kan hålla med EN/eller kanske vissa ståndpunkter SD hade att säga, men vem fan vill rösta in ett parti i riksdagen som slåss ute på gatorna för att en människa har en annan åsikt!? Det är läskigt hur vissa tänker, ett parti som till och med är fruktat av riksdagens andra partier för ovisheten av vad som kan ske tillsammans med att SD får mer makt och övertag hos folket och i landet. Det som hänt är att de glidit på en räkmacka in i riksdagen då uppståndelsen och diskussioner om paritet varit stora! Och på så sätt gett dem stora andelar av gratisreklam, SD ställde en fråga i fokus som de flesta vet om, vallfärden. Men vet alla egentligen vad de står för när det gäller sjukvården, jobben, omsorgen, utbildning etc? Att hålla med en fråga som ett parti tar upp förbättrar inte landet! De är fruktade av de andra partierna för en anledning.

Att alliansen vann valet är också något jag inte är helt med på! Inte har Sverige blivit bättre de senaste 4 åren.. Sverige är ett land känt för sin styrka och gemenskap i landet som på så sätt gjort Sverige till ett av de tryggaste länderna, men på senaste har Sverige dragits tillbaka! Fortsätter det såhär kommer klyftorna öka drastiskt och framtiden för landet kan bli instabilt. Jag röstade rött, kan inte säga att jag är EMOT de högra blocket, men tycker inte att de har bevisat att dem på något sätt har gjort något som fört landet framåt under de 4 åren som varigt.
Socialdemokraterna hade 30,9% av rösterna och Moderaterna 30,0%, det avgörande var att alliansen har 1 parti mer och nu efter Sveriges sjuka framröstning 2!

Ska inte sitta och snacka som om jag vore redigt insatt i politiken, men frustrerad över valresultatet? JA!
Skulle kunna sitta och skriva hur länge som helst, men känns som att hur mycket jag än skriver får jag ändå inte fram vad jag egentligen menar, anser eller alla mina tankar runt omkring de olika partierna. Det blir inte rätt helt enkelt! Lycka till Moderaterna!

Shit, jag kommer bli nästa Kissie!

2010-09-20 - 00:42:35
Alltså jag menar det! Hur många dagar har jag haft min blogg? typ 6-10 unika besökare måste va världsrekord ;) GRR I'm gonna be rich and famous! Älska ironin!


Veckans sista dag...

2010-09-19 - 13:07:07

..och det känns! Sliten, lite seg och på myshumör. Fast det är väl lite så det ska vara en söndag. Igår va det faktiskt ganska kul. Det började med att Marcelo, Joakim och Luca kom förbi och vi satt och drack snacka lyssna på musik, därefter drog vi vidare till Nivå runt 11 tiden.  Tanken var att vi skulle på någon klubb som hette hot company. Men vår kära virrige vän Marcelo hade "tappat bort" vart den låg. Så det fick bli K15, bra musik OK klubb.

Ska snart packa ihop mina grejer. Drygt mina saker ligger överallt haha. Men man måste, idag är det ju val! Jag orkar inte sitta och tänka vilket parti som vore bäst hit och dit så jag kör på de som kommer upp automatiskt i huvudet typ!

Nej nu ska jag ut och stoppa något äckligt i munnen! För sen ska nog alla sömntutor röra sig mot Bålsta!

Sexiga jävel, kan inte tröttna!

2010-09-18 - 19:12:12

Sexiga jävel, jag kan inte tröttna!

Lutar det mot utgång?

2010-09-18 - 19:08:42
Ja, jag tror fan det! Mohombi pumpas i högtalarna, duschen avklarad och sminkingen har påbörjats!
Maten står i ugnen och det här med vilka kläder man ska ha på sig är lika mycket som en katastrof som vanligt! Ska jag va helt ärlig är jag sjukt trött, men får hoppas på att jag kommer igång lagom i tid.
Nu är det bara att sätta igång så vi hinner möta upp grabbsen i tid!

http://www.youtube.com/watch?v=G2RCCDSBEGk&ob=av2n
(har inte lärt mig hur man läger upp videon direkt här hihi )

Viva chile!

2010-09-18 - 17:11:36
Igår va riktigt mysigt, mötte upp Sandra och Daggen på uteserveringen på Soft bar inne i stan. Satt mest och prata och snacka skit tog en öl eller två. Det negativa med det hela var att Rhebecca vaknade upp idag med urinvägsinfektion efter att suttit ute så länge... stackarn!

Haha, varje gång jag hälsar på någon som inte bor i Bålsta fastnar jag alltid. Redan tredje dagen här, antingen åker jag hem imorgon kväll eller senare idag. Vad ska man göra idag? Ja, får se det enda vi har planerat är att åka ner till Coop och handla cigaretter och jokk tranbär till Beccis. Lutar nog mot en myskväll men man vet aldrig vad vi hittar på.

Tydligen chiles nationaldag idag också! Är lite lockande att gå till La isla och bara sitta och sukta efter lite ögongodis hela kvällen ;) Men samtidigt så känns det nog inte riktigt som att man passar in när de enda orden man kan på spanska är hola, si och ciao typ! haha. Nu ska jag väl försöka koncentrera mig på filmen lite som har varit på i 45 min men jag har kollat ca 5. BRA DANIELLA!



Lite stekiga brydar!

Jag flyttar in!

2010-09-17 - 00:05:21
Hola! Jag sitter i världens skönaste soffa i världens mysigaste etta i Sundbyberg hos hjärtisen Becca :)
Efter Matten i skolan, sprang jag hem packa allt jag såg och sprang till tåget! Vi har hunnit handla på coop kollat tre filmer (1 två gånger i rad, för vi har haft för mycket att prata om så glömde kolla på tv:n, haha!), ätit riktig precisflyttathemifrån middag och druckit kaffe. Chips ochdip står nu och väntar på oss men får nog låta magen lugna sig först.

Har faktiskt saknat när vi är själva, det är då vi har det som roligast anser jag ;)
Nej men det är då hon är MIN igen haha (om man ska va ärlig haha), och man har mest att prata om.  Enda gången vi varit tysta idag är nu när jag sitter och (nörd)-bloggar). HAHA love it!

Ska tvinga pluttan att gå ut och röka nu igen! Heippa!




Matte C

2010-09-16 - 12:44:36
Godmorgon!
Vaknade nyss med färdigkokat kaffe, underbart! Joakim står i duschen och jag är nästa på tur. Ska snabbt upp och möta Sandra när hon kommer med bussen, sen blir det ner till Bcjf för en mattelektion! Så jävla jobbigt jag vet fan inte om jag kommer klara kursen haha! Men får väl ta mig i kragen och plugga lite hemma också så kanske det går!

Nu ska jag hoppa in i dusschen och klä på mig efter matten blir det sundbyberg för att hälsa på söta Rhebecca och spana in hennes nya lägenhet! Ska bli jättemysigt, får se om jag hinner blogga däremellan :)

 


Ett lila parti..

2010-09-16 - 01:49:47
Varför inte? Jag menar det är svårt för en sån som jag att veta vad jag ska rösta på! Jag är inte insatt i politiken, självklart vet jag om ståndpunkter, och vad partierna står för och övriga frågor som ständigt tas upp men, vilka är det som jag skulle anse egentligen vara bäst att ha i regeringen i största allmänhet?

Jag håller med många frågor hos socialdemokraterna, tycker moderaterna även har lite vettigt att komma med och självklart håller jag många andra ståndpunkter som även andra partier har att säga och vill tillägga även SD har vettiga åsikter inom vissa områden och gränser (de jag vet om dvs.)!

Så varför är vi inte smarta och skapar ett nytt parti, ett som varken är blått eller rött, utan LILA! en blandning av de olika grenarna inom politiken, och vi handplockar de ståndpunkter och åsikter som varje parti har som är bra! För mig skulle det underlätta!  4 dagar kvar till röstning, så lite tid kvar har man ju... Sen håller ju inte alla med mig såklart med de åsikter jag samtycker med. Men jag rådgiver er att det borde ni göra!! Hade jag haft makten hade allt varit jättebra och problemfritt!!

VOTE FOR DANIELLA AS PRESIDENT!!!

3 pieces, 2 to go!

2010-09-16 - 01:00:39

Inside of you..

2010-09-16 - 00:36:26
Vilken jävla entry! Första inlägget, haha!
Ingen aning om vad jag ska skriva men just nu är det ändå bara Sandra och Lina som vet att jag har påbörjat en blogg, heeeej heeej  flickor!

Har varit en relativt mysig dag, om man bortser från tandläkaren klockan 11.00 imorse.
Promenad, kladdkaka, Kungar över tylösand?, te i mängder och film har varit dagens innehåll!

just nu: Sitter i fåtöljen lite halvt osocial fastklistrad framför datorn, med sandra, lina och snälla jocke som kom för att hålla mig sällskap (mammsen drog upp till micke igen) hatar att va ensam! Filmen som visas är Dumpad, lite halvrolig men samtidigt lite halv B!

Ska nu leta vidare efter sådant man vill beställa när lönen kommer.. YEEEEY!!!
RSS 2.0